Untitled photo

Wat als een hobby begon, werd al snel een grote passie van mij. In fotografie kan ik zoveel creativiteit en gevoel van mezelf kwijt. Het is een stuk van mezelf waardoor het nooit gaat vervelen. Het "vangen" van personen was wat ik in het verleden veel deed. Nu ben ik me aan het richten op macro, landschap en natuur. De rust, die vrijheid en het vastleggen van het “moment” is wat mij trekt.

Door gebruik te maken van traditionele camera technieken, en op gerichte tijden van de dag en geavanceerde nabewerking, ben ik steeds meer gaan houden van macro, landschap en natuur fotografie en heb ik na jarenlang bruiloften en portretten “geschoten“ te hebben de overstap gemaakt. Maar ook na jarenlang trouwe Canon shooter te zijn geweest heb ik eind 2018 de overstap gemaakt naar Fuji X systeem. Mijn tweede uitdaging is het maken van foto’s en video met mijn iPhone en drone, de foto’s en video die je met deze toestellen kunt maken is gewoonweg geweldig.

Een veel gebruikte kreet is dan ook “The best camera Is the one that’s always with you”

Bij elke foto is het mijn doel om moment te delen zodat anderen de wereld kunnen zien zoals ik dat doe, vol van kleur, textuur, schoonheid, diepte en emotie.


Geert Reivers

Powered by SmugMug Owner Log In